Jdi na obsah Jdi na menu
 


KURZ : Kosmická objednávka - Vesmírný objednávkový servis

13. 2. 2013

 

Cosmic Ordering Binaural Beats, Forest Ambience [1h][HQ] - Brainwave Entrainment Series

PŘEKLAD GOOGLE

Cosmic objednání Isochronic Tone

Kdo by nechtěl, aby se zužitkovaly nepředstavitelné energie, které existují ve vesmíru a používat je, aby splnily své nejmilejší sny? Nyní, vy můžete dělat přesně to s jevu známého jako Cosmic objednávání. Stovky lidí na celém světě si vytvořili své vlastní přání seznamy a nechala je splněn pomocí kosmického uspořádání.

- Jak se Cosmic objednání práci?

Podle jeho zastánců, kosmického uspořádání funguje jen proto, že využívá své pozitivní myšlenky v nejvíce účinné a úplné způsobem. Co si přejete nejvíce hluboce se vás, nebo je pravda, jen proto, že jste silně pocit, že by měla přijít o. Samozřejmě, existují omezení, co můžete chtít. Například, touha má vzniknout z vašich pozitivních myšlenek a musíte být úplně upřímný.

Když budete prezentovat svůj seznam přání, bez připevnění k výsledku a jste zcela otevřeně hovořit o svých nejhlubších tužeb, kosmos pracuje v jeho nekonečných záhadných způsobů, jak zajistit, že dostanete to, co potřebujete.

S naší 60 minut MP3 Isochronic tón, můžete dosáhnout toho, co naši spokojení zákazníci zažívají tak úspěšně!

Vědecké Validace kosmického uspořádání s akustickou terapie

Všichni víme, že zvuk nebo vibrace je původní tvůrčí silou vesmíru. Není divu, že ke komunikaci s vesmírem, zvuky nebo tóny jsou nejúčinnějším prostředkem. Jako vědecký výzkum již osvědčený, specifické funkční modely zvuková vlna stimulovat lidský mozek a zlepšit své vrozené schopnosti tak, aby se vaše přání jsou umístěny v silné oblasti záměru. Zvuky / tóny mohou podpořit váš mozek k dosažení této vlny vzor.

Jaké jsou výhody kosmického objednání Audio záznam?

S kosmické objednání možnosti jsou prakticky neomezené. Můžete změnit váš život, požádat o pochopení partnera, dostat své vysněné zaměstnání, ujistěte se, že vaše děti uspět v životě a ještě mnohem více. Jiné než, že vaše nejhlubší touhy naplní, je kosmické uspořádání také bylo zjištěno, že další výhody:

  • Chrání vás před negativními frekvencí a myšlenky
  • Zvyšuje intuici a tvořivost
  • Vás osvobodí od rušivých vzorů chování
  • Působí proti škodlivým účinkům HAARP frekvencí.

Jak Cosmic objednání Audio záznam práci? Jaké zkušenosti to Vyvolat?

My už víme, že k úspěchu s kosmickou využijete naše přání a touhy, je třeba vyjádřit v přímém a poctivě. Ve skutečnosti, by naše sub-vědomé mysli směřovat chtít tato přání se uskuteční. Víme také, že pozitivní myšlení je rozhodující pro úspěch s kosmickou uspořádání.

Akustická terapie bylo prokázáno, že mají obrovský úspěch s tak sáhl do svého sub-vědomé a posílení pozitivního myšlení. To jsou důvody, proč akustické terapie je tak prospěšné pro úspěšné kosmické uspořádání.

Kosmického uspořádání záznam zvuku vytváří pozitivní posun ve své mysli a ducha, která promění váš život k lepšímu. Tyto tóny umožňují vizualizovat své touhy v dokonalém detailu vedení rozptylování pryč, zatímco současně pomáhá umístit je v oblasti záměru. V důsledku poslechu isochiral tóny, které umožňují kosmické uspořádání, získáme lepší zdraví, vyšší duševní rovnováhu a objevují jako další pozitivní jedince.

 


Osvobození
Jak se stát odolným vůči nemocem a neůspěchům

Obálka: Osvobození

Osvobození - anotace
Autor v této knize předává učení, které původně vzniklo v SSSR na podnět vysokých politických činitelů. Cílem bylo vypracovat systém, jenž by člověku umožnil získat dokonalou vládu nad svým životem, zdravím a úspěchem. Tento systém dostal název DEIR, tedy systém Dalšího EnergoInformačního Rozvoje.
Ten, kdo je připraven, může díky sérii knih Dmitrije Veriščagina nastoupit cestu k dosažení svého plného rozvoje.

 

Transformace II.
Staň se šťastným a úspěšným

Obálka: Transformace II.


Transformace II. - anotace
Kniha Dmitrije Veriščagina čtenářům nabízí techniky systému návyků DEIR (= další energoinformační rozvoj), jenž vypracovala skupina ruských vědců v bývalém Sovětském svazu. Zaměřuje se na umění dostávat od života všechno, co potřebujete, a přitom nebýt na této potřebě závislí. Dostávat veškeré životní bohatství tak, jako byste o něj ani nestáli, a přitom si zachovat úplnou vnitřní svobodu. Až se naučíte chtít, aniž byste chtěli, získáte vše, co potřebujete, a dokonce i víc.

 

Vliv na druhé
Ať lidé spolupracují s vašimi záměry

Obálka: Vliv na druhé


Vliv na druhé - anotace
Kniha je návodem, jak pomocí různých programů dosáhnout, aby se lidé kolem nás změnili z nepřátel na přátele, a lze v ní najít rady, jak usměrnit chování lidí (takzvaných vůdců), jak rozpoznat záměry jiných lidí a pochopit jejich vnímání. Kniha poskytuje cenné informace, co je potřeba udělat, aby se nezbytné a často méně příjemné úkony, které musí člověk vykonat, změnily na atraktivní události ovlivňování druhých lidí pomocí obrazného myšlení. Velmi zajímavá je kapitola o využití prvků praktické telepatie.

 

Duševní síla - Zralost

Duševní síla - Zralost


Duševní síla - Zralost - anotace
Jak získat imunitu vůči nemocím a neúspěchu. Jak nalézt v sobě zdroj neomezených sil, tvůrčí schopnosti a .....Kniha je návodem, jak zvládnout metody spojené duše, vědomí a éterického těla.

 


Terapie karmy

Obálka: Terapie karmy

Terapie karmy - anotace
Teorie karmy vysvětluje naše neúspěchy, neštěstí, nemoci i finanční problémy. Je však karma opravdu něčím, čemu se nedá uniknout? Je to náš nezvratný osud nebo spravedlivý trest? Ať už je váš názor jakýkoliv, v této knize se uvádějí metody, které vám umožní úplně a definitivně se karmy zbavit!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář